Hvordan træner man femkamp?

Fem discipliner trænes som fem adskilte aktiviteter.
Du løber regelmæssigt, du svømmer i klub, du rider efter behov (efter om du er ny eller erfaren rytter), og du skal fægte, hvilket vi er ved at starte op igen på Bornholm. Men husk at de yngste klasser kun skal svømme, løbe og skyde, de alleryngste endda kun svømme og løbe.

Hvor og hvornår træner vi?

Ridning: Er du ny i ridning og vil lære det hurtigt, skal der rides tre-fire gange om ugen. Vi har rigtig mange interesserede og professionelle ride-venner som kan hjælpe hvis du ikke har egen hest. MEN ... ridning er først obligatorisk fra 19 år, så er man yngre rider man ikke i konkurrence.

Svømning: Rønne Svømmeklub kender os og har plads på de rigtige svømmehold. 3-5 gange om ugen.

Løb: Uanede muligheder. Som ledetråd kan du bruge, at vi totalt i konkurrence løber 3200 m. Om du vil se det som træning til 3000 m løb, eller om du ser det som 800 m løber ... det kan diskuteres. Vi har en masse erfaring, se Bennys blog på www.femkamp.dk

Skydning: Hvis du bliver medlem hos os kan du under visse omstændigheder låne det lidt kostbare laserskydningsudstyr af os. Skyder du i skytteklub lærer du oveni den rigtige teknik via os.

Fægtning: Vi starter meget snart 1-2 fægtegrupper op.

Kontakt os for yderligere råd.

Del siden